У Дніпрі легковик злетів з дороги і врізалася в огорожу

На місці аварії рятувальники попередили можливість загоряння автомобіля

У Дніпрі ввечері 5 січня сталася дорожньо-транспортна пригода. Так, злетіла з дороги легковик і врізалася в огорожу. На місце викликали наряд рятувальників, які попередили можливість загоряння автомобіля.

Як повідомили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області, пригода сталася близько 19:00 на вулиці Космічній у Соборному районі міста.

"По прибуттю рятувальників на місце події встановлено, що водій легкового автомобіля Сitroen з'їхав з дороги та скоїв наїзд на металеву огорожу. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Щоб попередити займання пожежники відключили клеми акумулятора автомобіля", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Встановлювати всі причини події будуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі вночі 3 січня сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися два легковики. В результаті чого один з автомобілів влетів в бетонну опору.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції області, аварія сталася на вулиці Каруни. Прибувши на місце події, копи з'ясували, що на дорозі зіткнулися автомобілі BMW і Toyota.

Фото: ДСНС в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися