Під Дніпром копи затримали чотирьох осіб, які ходили по вулиці з наркотиками в кишені

Всі громадяни, у яких знайшли наркотики, розповіли, що речовини вони зберігали для власного вживання

У Дніпропетровській області правоохоронці під час відпрацювання території виявили чотирьох місцевих жителів, які зберігали наркотичні речовини. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в області.

Як стало відомо, операція проходила в Новомосковську спільно з офіцерами громади, працівниками полку поліції особливого призначення та громадськістю. Під час відпрацювання території копи виявили 49-річного раніше судимого чоловіка, в кишені якої знаходився шприц з наркотичною речовиною. Потім у 54-річного громадянина і 30-річної жінки правоохоронці знайшли два сліп-пакетики з кристалічною речовиною.

Пізніше правоохоронці затримали 39-річну жінку — у неї вилучили 50 пакетиків з речовиною, схожою на амфетамін. Всі громадяни, у яких знайшли наркотики, розповіли, що речовини вони зберігали для власного вживання.

"За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів слідчими Новомосковського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 КК України ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту"). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строком до 3-х років", — відзначили в прес-службі главку поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області до семи років тюрми засудили чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння ледве не вбив свого товариша. Потерпілому громадянин завдав кілька ударів ножем у грудну клітку і спину.

Фото: прес-служба Нацполиции області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися