Під Дніпром позашляховик злетів з дороги у кювет: постраждали три людини

Пригода сталася із-за того, що водій позашляховика не впорався з керуванням

У Новомосковському районі Дніпропетровської області вранці 6 січня водій автомобіля SsangYong Rexton не впорався з керуванням і злетів з дороги. В результаті події постраждали три людини. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, аварія сталася близько 5:40 на автодорозі Харків — Сімферополь. За попередньою інформацією, трагедія сталася через те, що водій позашляховика не впорався з керуванням, після чого автомобіль злетів у кювет.

"В результаті ДТП постраждали три людини: чоловік і дві жінки. Підрозділ ДСНС з понівеченого автомобіля за допомогою гідравлічного інструменту деблокировало трьох постраждалих. Вони госпіталізовані співробітниками швидкої медичної допомоги в медичні установи. Стан потерпілих важкий", — відзначили в прес-службі ДСНС області.

Причини події встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій, не впоравшись з керуванням, в'їхав у відбійник. Пригода сталася поруч з селом Погоди Юр'ївського району. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що водій автомобіля "Таврія" не впорався з керуванням та в'їхав у дорожній відбійник. Від отриманих травм водій легковика загинув на місці.

Фото: прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися