Зроби сюрприз дитині: в Дніпрі запустили незвичайну новорічну акцію

У пункти прийому новорічних сюрпризів городяни несуть іграшки, книги, спортивне приладдя, канцтовари, одяг та солодощі

У Дніпрі городяни можуть приєднатися до незвичайної акції "Миколай про тебе не забуде", мета якої — привітати маленьких дніпрян з новорічними святами. Про це повідомляється на сторінці волонтерської організації у соціальній мережі.

Так, благодійна акція проводиться вже 10 рік поспіль. За цей час сотні дітей отримали різні приємні подарунки від небайдужих дніпрян. У пункти прийому сюрпризів городяни несуть іграшки, книги, спортивне приладдя, канцтовари, одяг та солодощі.

"Мета акції — подарувати віру в диво для тих, хто цього дійсно потребує. В рамках акції працює Фабрика Святого Миколая, організовуються святкові акції на вулицях Дніпра. 19 грудня волонтери-помічники Миколая, приходять з подарунками безпосередньо в будинки дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей з особливими потребами, дітей загиблих воїнів АТО", — повідомляють організатори акції.

Принести подарунки городяни можуть в дитячий центр Genius на проспект Пушкіна, в Центр допомоги учасникам АТО на проспект Поля, а також в благодійний фонд "Допомога Дніпра на проспекті Дмитра Яворницького.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в центрі Дніпра відкрили незвичайний арт-об'єкт, що символізує дружбу та спілкування різних національностей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися