У Дніпропетровській області горить житловий будинок: рятувальники продовжують ліквідацію загоряння

Вогонь, який охопив площу в 140 "квадратів", знищив дах та перекриття будівлі, а також домашні речі

У Дніпропетровській області сьогодні, 6 січня, зайнявся житловий будинок. З вогнем, який охопив площу в 140 "квадратів", продовжують боротися п'ять одиниць рятувальної техніки та 22 пожежних. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Так, пожежа сталася в селищі Обухівський Дніпровського району області — там горить одноповерховий житловий будинок. Вогонь знищив дах та перекриття будівлі, а також домашні речі. Рятувальникам вдалося локалізувати загоряння у 14:44, при цьому ліквідація вогнища триває досі. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області за першу добу 2020 року рятувальники ліквідували 18 пожеж у житлових будинках. Зокрема, пожежа сталася в одній з багатоповерхівок Кривого Рогу, в селищі Котівка Магдалинівського району, а також в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра.

У Кривому Розі сталася пожежа у квартирі на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Всередині будинку, під час гасіння вогнища, рятувальники виявили чоловіка без свідомості. На щастя, в результаті події ніхто смертельно не постраждав.

"Врятованого господаря квартири, чоловіка 1977 року народження, госпіталізували в реанімаційне відділення Криворізької міської лікарні №7 з попереднім діагнозом: "отруєння продуктами горіння", — зазначили в прес-службі ДСНС області.

Фото / відео: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися