Під Дніпром в багатоповерхівці загорілася квартира: пожежники через балкон врятували трьох осіб

В результаті пожежі на площі в 15 "квадратів" знищено домашні речі та меблі.

У Павлограді вранці 7 січня сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхівки. Рятувальники, які працювали на місці події, через балкон за допомогою пожежної драбини евакуювали трьох осіб. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, вогонь спалахнув близько 5:20 у двокімнатній квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку на вулиці Героїв України. В результаті пожежі на площі в 15 "квадратів" знищено домашні речі та меблі. На щастя, в пригоді ніхто не постраждав.

"Під час ліквідації пожежі, за допомогою автодрабини через балкон на п'ятому поверсі співробітники служби порятунку врятували трьох осіб: жінку 1966 року народження, а також двох чоловіків 1962 та 1989 року народження. В 5:43 пожежа локалізована та о 06:15 повністю ліквідований", — повідомили в ДСНС області.

Причини будуть розбиратися правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода. Так, злетіла з дороги легковик і врізалася в огорожу. Пригода сталася близько 19:00 на вулиці Космічній у Соборному районі міста. На місце викликали наряд рятувальників, які попередили можливість загоряння автомобіля.

Фото: прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися