Під Дніпром зіткнулися автобус та два легковики: є загиблі і постраждалі

Зіткнення виявилося такої сили, що одна з машин перетворилася на купу металу

У Нікополі сьогодні, 8 січня, сталася дорожньо-транспортна пригода. Так, на дорозі зіткнулися два легковики та автобус, в результаті чого одна людина загинула, ще 12 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як стало відомо, аварія сталася близько 7:00 на вулиці Електрометалургів — там зіткнулись пасажирський автобус Icarus, а також легковика Deawoo і Chevrolet. Що саме стало причиною ДТП, поки невідомо. Зіткнення виявилося такої сили, що "американець" просто перетворився на купу металу. У свою чергу у Daewoo сильно пошкоджена передня частина авто, а в автобуса деформувалася бічна частина.

"Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання відкрили понівечені двері автомобіля і надали доступ працівникам поліції для проведення оперативно-слідчих дій", — розповіли в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

В обласному главку поліції повідомили, що в момент аварії в автобусі перебувало 30 осіб.

"Попередньо встановлено, що спочатку сталося зіткнення двох легкових автомобілів, після чого автомобіль Chevrolet зіткнувся з автобусом. Під час ДТП в автобусі перебувало близько 30 пасажирів. В результаті автомобільної аварії загинув пасажир автомобіля Daewoo. Також у лікарню доставлені водій та дев'ять пасажирів автобуса, водій автомобіля Chevrolet і автомобіля Daewoo", — відзначили в прес-службі Національної поліції області.

За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху") КК України. У даний момент встановлюються причини події.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій, не впоравшись з керуванням, в'їхав у відбійник.

Фото: Інформатор


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися