На території гаражного кооперативу під Дніпром сталася стрілянина: копи затримали чоловіка

Про стрілянину на лінію "102" повідомили місцеві мешканці, які почули звуки пострілів

У Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який на території гаражного кооперативу відкрив вогонь з пістолета. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Як стало відомо, подія трапилася в Кам'янському. Про стрілянину на лінію "102" повідомили місцеві мешканці, які почули звуки пострілів. Негайно на місце приїхали правоохоронці.

"Під час огляду місця події були виявлені чотири гільзи від патронів і розкидані пляшки. Завдяки проведеним розшуковим заходам поліцейські встановили особу стрільця. Ним виявився 45-річний раніше судимий місцевий житель. Під час поверхневого огляду в кишені його штанів виявили предмет, схожий на пістолет Макарова зі знищеним серійним номером, оснащений чотирма патронами. Поліцейським чоловік пояснив, що стріляв по пляшках", — розповіли в прес-службі главку поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ("Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами") КК України. Чоловікові загрожує від трьох до семи років тюрми. Зброю вилучили та направили на експертизу.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці під час відпрацювання території виявили чотирьох місцевих жителів, які зберігали наркотичні речовини.

Фото: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися