У Дніпропетровській області горів приватний будинок: на пожежі загинув 40-річний чоловік

На площі у семи квадратних метрів пошкоджено дах будівлі, а також домашні речі та майно

У Дніпропетровській області вранці 9 січня горів приватний одноповерховий будинок. В результаті пожежі загинув чоловік, повідомили в прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, подія трапилася в селищі міського типу Межове в Межевском районі області. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що пожежа сталася всередині одноповерхового житлового будинку. На площі у семи квадратних метрів пошкоджено дах будівлі, а також домашні речі та майно. Під час гасіння вогнища пожежники виявили тіло 40-річного власника будинку.

Рятувальникам вдалося локалізувати загоряння в 7:27 і повністю ліквідувати в 8:22. Причини події встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі перший робочий день після святкових вихідних не пройшов спокійно: на вулиці Володимира Антоновича в Чечеловском районі міста близько 10:20 сталася пожежа у приватному будинку. Дим від пожежі було вид з різних куточків нашого міста.

Вогонь розгорівся всередині одноповерхового житлового будинку. Пожежа знищила дах будівлі, а також конструкцію і майно будинку на площі в 80 "квадратів". Крім того, вогонь пошкодив і дах будівлі, яка знаходиться по сусідству. Щоб загасити загоряння, місце події було тимчасово перекрито для руху.

Фото: прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися