У Дніпропетровській області нетвереза водій влаштувала на пішохідному переході смертельне ДТП

Після того, що сталося, водій зник з місця аварії, проте далеко втекти їй не вдалося — її затримали правоохоронці

У Кривому Розі ввечері 8 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на пішохідному переході жінка-водій збила двох людей. Від отриманих травм потерпілі померли на місці, в той час як винуватиця аварії зникла з місця події.

У прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області розповіли, що ДТП сталося о 19:45 на вулиці Каткова. Там, автомобіль Audi, яким керувала 31-річна жінка, на пішохідному переході збив двох жінок 47 і 57 років. На жаль, їх травми виявилися несумісні з життям.

За попередньою інформацією, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Після того, що сталося, вона зникла з місця події, однак далеко втекти їй не вдалося — її затримали правоохоронці.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами"). Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі", — відзначили в прес-службі Національної поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який на території гаражного кооперативу відкрив вогонь з пістолета.

Фото: прес-служба Нацполиции області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися