Під Дніпром жорстоко побилися два чоловіки: одному з них загрожує вісім років в'язниці

Про те, що трапилося поліцейські дізналися, коли потерпілого хлопця 21 року доставили в лікарню з множинними травмами

У Кам'янському правоохоронці затримали чоловіка, який битою побив хлопця. Потерпілого госпіталізували в лікарню з численними травмами, повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Так, конфлікт, який розгорівся між 21 - і 47-річним чоловіком, який стався близько 12:00 7 січня. Про те, що трапилося поліцейські дізналися, коли потерпілого хлопця 21 року доставили в лікарню з численними травмами. Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу та затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження потерпілому.

"Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За погодженням з місцевою прокуратурою, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", — повідомили в Нацполиции.

Якщо в суді буде доведена вина підозрюваного, за ґрати він відправиться на строк до восьми років.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області до семи років тюрми засудили чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння ледве не вбив свого товариша. Потерпілому громадянин завдав кілька ударів ножем у грудну клітку і спину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися