У Дніпропетровській області потонув позашляховик: у поліції відкрили кримінальне провадження

ДТП сталося через те, що водій на слизькій дорозі не впорався з керуванням

У Дніпропетровської області, де в неділю, 12 січня, втопився у ставку позашляховик, поліцейські відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Так, слідчі, які працювали на місці події, встановили, що ДТП сталося через те, що водій на слизькій дорозі не впорався з керуванням. В результаті чого позашляховик з'їхав у воду.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дружина і чоловік 1983 року народження, їх 14-річна дочка і жінка 1982 року народження. За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 296 КК. Зараз поліція встановлює всі обставини ДТП", — повідомили в прес-службі Нацполиции області.

Нагадаємо, аварія сталася в селищі Вишневе П'ятихатського району. Коли рятувальники прибули на місце, автомобіль Toyota перебував у п'яти метрах від берега. Щоб дістати машину з води, працівникам служби порятунку довелося застосувати спецзасоби.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області незабаром з'явиться єдина система реагування на надзвичайні ситуації. Так, якщо комусь знадобиться допомога, достатньо лише зателефонувати за номером "112" і на місце негайно приїдуть необхідні спецслужби.

Фото: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися