Погрожував підірвати паспортний стіл: у Дніпрі затримали зухвалого "мінера"

На місці передбачуваного вибуху працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки з кінологами

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив у поліцію про замінування однієї з держустанов у Самарському районі міста — громадянин погрожував підірвати будівлю.

Як розповіли в прес-службі Національної поліції області, на місце передбачуваного вибуху направили слідчо-оперативну групу і вибухотехніків з кінологами. Обстеживши територію, ніяких небезпечних для життя предметів поліцейські не знайшли.

Пізніше правоохоронцям вдалося встановити особу "телефонного терориста". Ним виявився 63-річний чоловік. Місцева преса пише, що громадянин хотів "підірвати" паспортний стіл із-за того, що йому не видали документ.

"Слідчим відділом Дніпровського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 ("Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності") КК України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 2-х до 6-ти років", — повідомили в Національній поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали учасників злочинної банди. Погрожуючи городянам фізичною розправою і знищенням їх майна, злочинці вимагали у потерпілих гроші.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися