Під Дніпром у гаражі стався вибух: постраждав 42-річний чоловік

Вибух виявився такої сили, що повністю зруйнував будова і знищив легковик Audi A6

У Дніпропетровській області на території організації об'єднання громадян стався вибух газобалонної установки. У результаті події постраждав 42-річний чоловік. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, інцидент стався в одному з гаражів в місті Покрив, в якому, крім усього іншого, знаходився автомобіль Audi. Вибух виявився такої сили, що повністю зруйнував будова і знищив легковик.

"Прибувши на місце, рятувальники встановили, що вибух стався в гаражі, де знаходився легковий автомобіль Audi A6. Від вибуху постраждав власник автомобіля 1978 року народження. Його госпіталізували в центральну міську лікарню Покриву з діагнозом "термічні опіки обличчя та кінцівок", — повідомили в прес-службі ДСНС області.

Встановлювати причини події будуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Так, автомобіль, який рухався по платині ставка, з'їхав у воду. В результаті аварії загинуло чотири людини, в тому числі дитина. Слідчі, які працювали на місці події, встановили, що ДТП сталося через те, що водій на слизькій дорозі не впорався з керуванням. В результаті чого позашляховик з'їхав у воду.

Фото: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися