У центрі Дніпра на очах у перехожих живцем згорів бездомний чоловік

За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження

У центрі Дніпра увечері 13 січня на очах у перехожих згорів бездомний чоловік. Пригода сталася недалеко від міської ялинки.

У прес-службі Національної поліції області розповіли, що інцидент стався близько 17:00 на площі Героїв Майдану. Копи відзначають, що причина події — необережне поводження з вогнем, біля якого грілися бездомні. Коли один з чоловіків загорівся, його товариш ніяк не намагався загасити вогнище. Від отриманих опіків потерпілий помер на місці.

Місцева преса пише, що загиблий отримав близько 90% опіків тіла. Незабаром у мережі з'явилося відео події. На ролику, опублікованому очевидцями, видно, як на лавочці сидять два чоловіки, один з них — горить, другий ніяк на це не реагує. Згодом на місце події приїхали медики, однак врятувати чоловіка не вдалося.

Відео 18 .

За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження.

"Факт загоряння людини був знятий очевидцями події на відео і виклали в мережі інтернет. В діях осіб, які не надали допомогу потерпілому, який перебуває в небезпечному для життя стані, вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 136 КК України. За фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ("Нещасний випадок"). Зараз поліція встановлює особу потерпілого та обставини події", — повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на пішохідному переході жінка-водій збила двох людей. Від отриманих травм потерпілі померли на місці, в той час як винуватиця аварії зникла з місця події.

Відео: 056.ua



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися