У центрі Дніпра живцем згорів бездомний чоловік: з'явилися нові подробиці події

В ході слідчих заходів копи встановили особу та затримали 27-річного чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві

В Дніпрі, де ввечері 13 явнаря живцем згорів бездомний чоловік, з'явилися нові обставини події. Якщо спочатку поліцейські кваліфікували інцидент як нещасний випадок, то зараз вони розглядають версію навмисного вбивства. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Так, в ході слідчих заходів копи встановили особу та затримали 27-річного чоловіка, який після вживання спиртовмісної напою облив ним потерпілого та підпал. Навіщо він це зробити, громадянин пояснити не зміг, оскільки нічого не пам'ятає. Поліцейські також отримали відео з камер спостереження, на яких видно, як підозрюваний кілька разів намагається підпалити товариша.

"Зараз чоловік затриманий. Йому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Слідчі перекваліфікували статтю з "нещасного випадку" на "умисне вбивство". Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін до 15 років", — розповіла начальник відділу комунікації ГУНП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що на площі Героїв Майдану в Дніпрі згорів чоловік. Коли один з чоловіків загорівся, його товариш ніяк не намагався загасити вогнище. Від отриманих опіків потерпілий помер на місці. Загиблий отримав близько 90% опіків тіла. Незабаром у мережі з'явилося відео події. На ролику, опублікованому очевидцями, видно, як на лавочці сидять два чоловіки, один з них — горить, другий ніяк на це не реагує. Згодом на місце події приїхали медики, однак врятувати чоловіка не вдалося.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися