Копи Дніпропетровській області затримали іноземця, який убив і обікрав громадянина Марокко

Вбивця переховувався від поліції три роки

Поліцейські Кам'янського відділу поліції в ході розшукових заходів затримали в Харкові іноземця, який ще в 2017 році вбив громадянина Марокко. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, тіло 22-річного хлопця було виявлено в Криничанском районі. В ході слідчих заходів копи встановили, що подія трапилася, коли два іноземця — громадянин Марокко і громадянин Палестини — поїхали в Одесу для вступу в університет. В дорозі між ними зав'язався конфлікт, в результаті якого палестинець убив знайомого. Згодом він обікрав його і втік з місця злочину.

Затримати вбивцю правоохоронцям вдалося тільки через три роки.

"У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські Кам'янського відділу поліції на початку січня 2020 року затримали в Харкові зловмисника. За погодженням з місцевою прокуратурою чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", — повідомили в обласному главку поліції.

За скоєний злочин чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці виявили 16-річного хлопця, який поряд з багатоповерхівкою стріляв з пістолета. Раніше хлопець вже привертав увагу правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися