Завдав кілька ударів у шию та груди: у Кривому Розі жорстоко вбили таксиста

На злочин пасажир пішов через конфлікт, що розгорівся на тлі неоплаченого проїзду

У Кривому Розі між пасажиром і таксистом зав'язався конфлікт, у результаті якого громадянин напав на водія і завдав йому кілька ударів ножем у шию, груди і живіт. Від отриманих поранень водій загинув на місці. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, трагедія сталася 15 січня у Центрально-Міському районі. В ході слідчих дій копи встановили, що конфлікт між пасажиром і таксистом розв'язався з-за того, що клієнт відмовився оплачувати проїзд. Згодом 48-річний чоловік дістав ніж і кілька разів вдарив ним водія, після чого втік з місця злочину. На жаль, для 76-річного шофера поранення виявилися смертельними.

"Зараз слідчі встановлюють всі обставини справи. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. У діях зловмисника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство"). Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі", — розповіли в прес-службі Нацполиции області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі у громадянина, який розпивав алкогольні напої на дитячому майданчику, виявили пакет з патронами для автомата Калашникова.

Фото: прес-служба Національної поліції області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися