Зняв вбивство на смартфон і виклав в мережу: у Дніпрі затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві

Група молодиків напала на перехожих, бризнула їм в обличчя з газового балончика, а після — побила їх

У Дніпрі правоохоронці затримали 19-річного хлопця, який підозрюється в пограбуванні і жорстокому вбивстві чоловіка. Так, у грудні 2019-го він разом з товаришами, напав на двох перехожих. Громадян побили, забрали їх особисті речі, а одному з них завдали кілька ударів ножем і зняли злочин на мобільний телефон і виклали в інтернет.

Як розповіли в прокуратурі Дніпропетровської області, в ході слідчих дій правоохоронці встановили, що група молодиків напала на перехожих, бризнула їм в обличчя з газового балончика, а після — побила їх. У постраждалих відібрали мобільні телефони, гроші та цінні речі.

"Одному з нападників цього виявилося мало, тому одразу ж після скоєння розбійного нападу, він завдав одному з потерпілих не менше п'яти ударів ножем в грудну клітку спереду і ззаду. Своє замах на вбивство він знімав на мобільний телефон і надалі цей відеоролик, що пропагує культ насильства і жорстокості, виклав в соціальну мережу. Під час проведення слідчих і розшукових заходів особу злочинця встановили і затримали. Зараз йому повідомлено про підозру у вчиненні закінченої замаху на умисне вбивство з хуліганських спонукань і розбою. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", — розповіли в прес-службі прокуратури області.

Тривають досудові розгляду. Встановлюються інші причетні до злочину особи.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що поліцейські Кам'янського відділу поліції в ході розшукових заходів затримали в Харкові іноземця, який ще в 2017 році вбив громадянина Марокко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися