У Дніпропетровській області поліцейські затримали зухвалого квартирного грабіжника

Грабіжником виявився 47-річний житель Хмельницької області

У Кам'янському поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у пограбуванні квартири. Так, громадянин проник в оселю і виніс з нього гроші, золоті прикраси, дорогі годинники, мобільні телефони і оргтехніку. Про це повідомили в Національній поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, трагедія сталася 15 січня близько 15:00. Чоловік підібрав ключ і проник в квартиру, звідки викрав цінні речі і гроші. Встановити особу та затримати підозрюваного копам вдалося вже через добу. Грабіжником виявився 47-річний житель Хмельницької області.

"За погодженням з місцевою прокуратурою чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 ("Крадіжка") КК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває досудове розслідування. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів", — повідомили в прес-службі обласного главку поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі у громадянина, який розпивав алкогольні напої на дитячому майданчику, виявили пакет з патронами для автомата Калашникова.

Фото: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися