Загорівся на ходу: у Дніпропетровській області на трасі згоріла вантажівка

Пожежа сталася під час руху вантажівки по трасі Знам'янка — Луганськ —Ізварине

Недалеко від селища Новоселівка Новомосковського району ввечері 19 січня на ходу загорівся автомобіль MAN. У результаті загоряння у вантажівці повністю вигорів моторний відсік та кабіну. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що пожежа сталася під час руху вантажівки по трасі Знам'янка — Луганськ —Ізварине.

"Пожежа виникла в моторному відсіку вантажівки. Полум'я миттєво охопило кабіну транспортного засобу. Вогнем знищено моторний відсік та кабіну вантажівки MAN. Також пошкоджений вантажний відсік. Загальна площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 18:00 і повністю ліквідована о 18:35", — повідомили в прес-службі ДСНС області.

На щастя, подія обійшлася без постраждалих. Причини виникнення вогню встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області з початку 2020 року сталось 258 пожеж в житловому секторі. В результаті пожеж загинуло 19 осіб, ще 26 постраждали. За словами експертів, взимку кількість пожеж в будинках, а також на прибудинкових територіях, збільшується. Тому служать неякісні або саморобні електрообігрівачі, печі-буржуйки і каміни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися