Під Дніпром пошкодили пам'ятник жертвам Голокосту: у поліції відкрили кримінальне провадження

Зараз правоохоронці проводять слідчі дії

У Кривому Розі 19 січня невідомі пошкодили пам'ятник жертвам Голокосту, який знаходиться в Центрально-Міському районі. За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

"За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст 194 КК України ("Умисне знищення або пошкодження майна"). Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин злочину, а також затримання причетних до його скоєння осіб", — розповіли в обласному главку поліції.

Зазначимо, що під час Голокосту німецькі нацисти вбили 1,5—1,6 млн українських євреїв.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці, спільно з обласними чиновниками, борються з нелегальними заправками. За два тижні вони закрили 76 точок, які працювали без необхідних на те дозвільних документів.

Так, у результаті перевірок виявлено 136 порушень. 76 заправок, які не мали дозвільних документів, закрили. По решті правоохоронні органи проводять слідчі дії. На автошляхах області навіть організували перевірки фур, які перевозять пально-мастильні матеріали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися