У Дніпрі горів гуртожиток медичного коледжу: з будівлі евакуювали людей

Вогонь спалахнув в одній з житлових кімнат на дев'ятому поверсі

У Дніпрі вранці 20 січня сталася пожежа в гуртожитку медичного коледжу. В результаті чого з будівлі евакуювали студентів і персонал. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 7:00 на проспекті Богдана Хмельницького в Шевченківському районі міста. Прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що вогонь спалахнув в одній з житлових кімнат на дев'ятому поверсі.

"Вогнем знищено меблі та майно мешканців кімнати. Загальна площа пожежі склала 15 квадратних метрів. На момент виникнення пожежі в будівлі гуртожитку перебувало 86 чоловік і один член персоналу — вони самостійно вийшли на вулицю до прибуття підрозділів ДСНС", — розповіли в прес-службі рятувальників.

Локалізувати пожежу вдалося о 7:32 і повністю ліквідувати в 7:43. На щастя, в пригоді ніхто не постраждав. Причини виникнення вогню встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в селищі Слобожанське Дніпровського району сталася пожежа в житловому одноповерховому будинку. Загальна площа займання склала 165 "квадратів".

Фото / відео: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися