У Дніпрі нетверезий водій "Москвича" намагався нагодувати поліцейських шашликом

Чоловік запропонував поліцейським відпочити на шашликах в обмін на те, що вони закриють очі на порушення ПДР

У Дніпрі поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль, яким керував водій у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік спробував піти від покарання і... запропонував правоохоронцям відпочити і нагодувати їх шашликом.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції області, пригода сталася вдень 20 січня в Новокодакском районі міста.

"Правоохоронці зупинили автомобіль "Москвич" за порушення правил дорожнього руху. Водій був з ознаками сп'яніння. Чоловік запропонував поліцейським відпочити на шашликах в обмін на те, що вони закриють очі на подію і не будуть складати протокол за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння") Купап", — розповіла у прес-службі патрульної поліції.

На місце згодом викликали слідчо-оперативну групу, а на водія все ж склали протокол.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі у громадянина, який розпивав алкогольні напої на дитячому майданчику, виявили пакет з патронами для автомата Калашникова.

"Під час встановлення особи громадянина і поверхневої перевірки, у нього виявили пакет з патронами. Чоловік пояснив, що знайшов їх і хотів здати на металобрухт або продати. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила знайдене. Чоловіка доставили в Самарське відділення поліції для з'ясування всіх обставин події", — розповіли в прес-службі патрульної поліції області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися