Під Дніпром копи затримали чоловіка, який на сходовому майданчику жорстоко вбив пса

Чоловікові загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали чоловіка, який в під'їзді будинку жорстоко убив одну собаку, а ще одну серйозно поранив. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Як стало відомо, подія сталася 20 січня на вулиці Дніпровської в місті Тернівка. Прибувши на місце події копи побачили на сходовому майданчику двох закривавлених собак — у обох були порізи в області шиї. Одна з собак до моменту приїзду поліції була ще жива. Песика передали ветеринарам.

"Поліцейські встановили особу шкуродера і доставили його в Тернівське відділення поліції. Ним виявився 49-річний житель цього під'їзду. Зараз з ним працюють правоохоронці. У чоловіка вилучили знаряддя злочину — ніж. Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою відкрито кримінальну виробництво за ст. 299 КК України ("Жорстоке поводження з тваринами"). Триває досудове розслідування. Чоловікові загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років", — розповіли в обласному главку поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали 19-річного хлопця, який підозрюється в пограбуванні і жорстокому вбивстві чоловіка. Так, у грудні 2019-го він разом з товаришами, напав на двох перехожих. Громадян побили, забрали їх особисті речі, а одному з них завдали кілька ударів ножем і зняли злочин на мобільний телефон і виклали в інтернет.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися