У Кривому Розі горіла багатоповерхівка: рятувальники з вогню винесли 53-річну жінку

На площі в 20 "квадратів" пошкоджені домашні речі, а також вікна сусідніх балконів

У Кривому Розі сьогодні, 23 січня, горіла одна з квартир багатоповерхівки. В результаті чого ледь не постраждала 53-річна жінка, яку винесли із задимленого приміщення в апараті захисту органів дихання. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 5:30 на вулиці Володимира Терещенка в Тернівському районі міста. Коли рятувальники приїхали на місце події, вони встановили, що вогонь спалахнув на балконі третього поверху п'ятиповерхового будинку. На площі в 20 "квадратів" пошкоджені домашні речі, а також вікна сусідніх балконів.

"Співробітники Служби порятунку винесли в апараті захисту органів дихання жінку 1967 року і передали її працівникам швидкої медичної допомоги. Від госпіталізації вона відмовилася", — зазначили в прес-службі ДСНС області.

Встановлювати причини події будуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися три автомобілі. В результаті чого на місці загинули дві людини, ще двоє постраждали.

Фото / відео: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися