Вкрали вино, цукерки та ікону: у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв

З собою злодії забирали побутову техніку, мобільні телефони та цінні речі

У Дніпрі правоохоронці затримали банду, яка на території міста обікрала кілька квартир. До оселі злодії проникали завдяки інструментам і дверним відмичкам. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, затримати трьох чоловіків вдалося після пограбування чергової квартири. Вибивши серцевину замка, злочинці винесли з квартири телевізор, мобільний телефон, ікону, годинник для підводного плавання, мисливський ніж. Примітно, що з собою вони забрали ще цукерки і вино.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ("Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому"). Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3-х до 6 років", — повідомили в прес-службі Нацполиции.

qg-btEqaiXO4yoauUZdI4pjnw.jpg

CeZFBNdppexSsbXoendo0c5NN.jpg

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, в Нікополі поліцейські затримали місцевого жителя, який в одному з супермаркетів міста влаштував різанину. Конфлікт між клієнтами розгорівся через те, що вони не змогли поділити чергу.

Фото: прес-служба Нацполіції області


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися