На Дніпропетровщині підлітки трощили електричку та знімали це на відео

Дівчата розтрощили вагон електрички в Дніпропетровській області, опубліковано відео

У Дніпропетровській області дівчата підліткового віку влаштували погром в електричці, при цьому, самотужки зафільмували хуліганські дії на відео. Про інцидент повідомляється на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook.

Так, 9 липня дві дівчини розтрощили вагон приміського поїзда № 6044 П’ятихатки-Стикова – Дніпро-Головний. Відео "розваг" підлітки знімали на відео та опублікували в "сторіс" в соціальну мережу Instagram.


"Укрзалізниця" сподівається, що на хуліганство відреагує поліція. За даними "Дніпро час", "героїнями" з відео виявилися мешканки з селища Карнаухівка. Одна з дівчат тільки закінчила школу в цьому році, а інша – навчається в Кам'янському на перукаря. Як розповіли ЗМІ в Патрульній поліції області, дівчата є неповнолітніми, тому, ймовірно, відповідальність за дії підлітків нестимуть батьки.

Як нагадали в "Укрзалізниці", це не перший випадок хуліганства в потягах саме підлітків. Так, у березні вандал розтрощив приміський поїзд Львів — Сокаль. Однак за свої дії отримав штраф у розмірі 8500 грн.

Нагадаємо, чоловік у відповідь на штраф за неправильну парковку побив інспекторів у Дніпрі (ВІДЕО).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися