У Дніпрі затримана озброєна банда домушників

Поліцейські затримали трьох квартирних крадіїв, мешканців Дніпра

У Дніпрі затримано озброєну групу кваліфікованих квартирних крадіїв. Про це інформує обласне управління Національної поліції.

Так, на рахунку зловмисників серія крадіжок. Чоловіки діяли переважно на території Дніпропетровської, а також Запорізької та Полтавської областей.

За даними правоохоронців, до складу злочинної групи входило троє мешканців міста Дніпро віком від 23 до 34 років. Зловмисники шляхом підбору ключа та віджиму вікон проникали до квартир, де викрадали цінне майно. Після скоєння злочину чоловіки залишали місце події на автомобілі Opel Vectra B (іноземної реєстрації). 

Повідомляється, що фігурантів банди затримали вчора, 13 липня. В той же день правоохоронці провели обшуки за місцем мешкання та в автомобілі крадіїв. Поліцейські вилучили два пістолети, набої, гранату, запал, ніж, ювелірні вироби, годинники, золоті вироби, закладні на вже збуті у ломбарди викрадені речі.

Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років (ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка).

Нагадаємо, масштабну контрабанду ліків викрили в Дніпрі: "заробляли" близько 5 млн грн щомісяця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися