На Дніпропетровщині найчастіше в Україні відбуваються ДТП з постраждалими – статистика

Опублікований ТОП регіонів України, де найчастіше у першому півріччі поточного року відбувалися аварії з постраждалими

Дніпропетровська область зайняла перше місце у рейтингу регіонів України, де в першому півріччі поточного року найчастіше відбувалися аварії з постраждалими. Такий ТОП зібрав сервіс моніторингу відкритих даних Opendatabot.

Так, у перелік областей з найбільшою кількістю ДТП з постраждалими потрапили  такі: Дніпропетровська область – 780 аварій, місто Київ та Київська область – 715 та 751 відповідно, а також Харківська (649) та Одеська (628) області.

Тоді як найменше дорожньо-транспортних пригод із постраждалими зафіксовано у Луганській (96), Чернівецькій (152) та Тернопільській (180) областях.

picture

Зазначається, що всього за останні півроку в Україні відбулося 57 929 ДТП, з них 1209, на жаль, з летальними наслідками. Виявляється, що це число на 14,3% більше, аніж минулого року. Зокрема, загальна кількість ДТП із постраждалими зросла на 4,2%.

Як повідомлялося раніше, жахлива ДТП сталася в Дніпрі: стали відомі подробиці про загиблих у страшній аварії на Полтавському шосе. Так, серед загиблих виявилися молодята, які чекали на дитину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися