Пляж під Дніпром потопає у смітті (ФОТО, ВІДЕО)

Дніпровські «Мальдіви» вже в середині літа опинилися під завалами сміття

У Вільногірську Дніпропетровської області популярний пляж потопає в горах сміття. Про це передає "Дніпровська панорама".

Так, це місце відпочинку часто називають Мальдівами або Каракумами. Проте внаслідок напливу відпочивальників вже в середині літа тут утворилося ціла звалище. Фотографії та відео з пляжу опублікував місцевий активіст Денис Шеремета. Він просить небайдужих допомогти з прибиранням території. За словами жителя, посприяла сміттєвій катастрофі "Мальдів" в тому числі, активна реклама з боку "чорних тургагентств".

Додамо, що у коментарях користувачі розділилися в думці, чи повинні активісти та волонтери займатися прибиранням пляжу у Вільногірську. Мовляв, сміття повинні прибирати ті, хто відпочивав і смітив.

Раніше повідомлялося, на яких пляжах Дніпропетровської області краще не купатися. Так, обласний лабораторний центр перевірив водойми регіону.

Нагадаємо, новий туристичний об'єкт з'явиться на Дніпропетровщині. На Нікопольській сонячній електростанції облаштовують оглядовий майданчик і будуть проводити екскурсії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися