У Дніпропетровській області горів будинок: є загиблі

Вогонь знищив домашнє майно та внутрішню обшивку стін всередині приміщення

У Дніпропетровській області вночі 11 грудня спалахнула пожежа у приватному будинку. У результаті події загинув чоловік. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, вогонь спалахнув о 5:40 у селищі Токівське Апостольського району області. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить одноповерховий приватний будинок. Вогонь знищив домашнє майно та внутрішню обшивку стін всередині приміщення. Загальна площа пожежі склала 30 "квадратів".

"Пожежа локалізована о 06:55 і ліквідована о 7:04. Під час гасіння пожежі всередині будинку вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Причини того, що сталося, встановлюватимуть правоохоронці.

UfMZjwtMbLs9A0UW1vnQA8htC.jpg

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області в 2019 році виникло більше восьми тисяч пожеж. У тому числі 933 загоряння сталося через необережне поводження з побутовими електроприладами. Внаслідок чого загинуло 34 людини.

Найчастіше причиною виникнення пожеж є неправильне підключення електроприладів до мережі, або сама якість цих приладів. Забороняється використовувати, наприклад, обігрівачі з відкритими елементами нагрівання.

Фото: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися