Замість перевірки лічильників обкрадали пенсіонерів: затримана банда у Дніпрі

Під час затримання поліцією, крадії наїхали автівкою на одного з поліцейських

У Дніпрі поліцейські затримали групу зловмисників, які під виглядом перевірок лічильників викрадали гроші у літніх людей. Про це йдеться у повідомленні обласного управління Національної поліції.

Так, поліцейські проводили оперативні заходи щодо кримінального провадження, відкритого за ст. 185  (крадіжка) Кримінального кодексу України. У ході чого отримали інформацію про можливе вчинення групою осіб аналогічного злочину на пр. О. Поля у Дніпрі. Повідомляється, що троє жінок та один чоловік під видом перевірки лічильника проникли до оселі пенсіонерки та викрали 30 тисяч грн.

Намагаючись втекти з місця злочину на авто Opel Vectra, вони були затримані поліцейськими. Однак під час затримання зловмисники умисно наїхали  на поліцейського – він доставлений до лікарні з тілесними ушкодженнями та травмою руки.

Усіх зловмисників затримано. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині викрили небезпечну банду: під час обшуків знайшли багато зброї та знаряддя для катувань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися