У Дніпрі дівчину побили в маршрутці: що зробили з нападником

У соцмережах з'явилися фото побитого чоловіка, який напав на дівчину в маршрутці Дніпра

На минулих вихідних у Дніпрі в міській маршрутці побили дівчину. Наступного дня, чоловіка який це зробив, знайшли та покарали. Про це пише "Дніпро Оперативний", опублікувавши фото, на якому він лежить на землі без свідомості після зустрічі з невідомими.

ЗМІ повідомляють, що чоловіка звати Віталій Ларін.

Інцидент стався в суботу, 18 липня в маршрутці №101. За словами очевидців, дівчина зайшла в маршрутку, оплатила два місця і зайняла два сидіння. Вона аргументувала це тим, що по дорозі до неї повинен був хтось підсісти. Але пасажири маршрутки почали обурюватися. Особливо жінки та літні люди. Пізніше невідомий чоловік кілька разів вдарив дівчину по голові, а потім її силою виштовхали з автобуса, при цьому розірвавши її одяг.

Ця новина підірвала соцмережі та небайдужі мешканці Дніпра вирішили знайти кривдника.

picture

Поліція за фактом нападу в маршрутці початку кримінальне виробництво по 1 ч. ст. 296 (хуліганство) КК України (карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що в Дніпрі маршрутник з салону автобуса витурив пасажира без маски. За даними ЗМІ, конфлікт стався в маршрутці № 40. Повідомляється, що водій був обурений тим, що пасажир перебував без маски, тому й вигнав чоловіка з салону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися