Під Дніпром вантажівка Нацгвардії протаранила Lanos: загинули водій і 12-річна пасажирка легковика

За кермом армійської вантажівки, який виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з легковиком, був 20-річний хлопець

Недалеко від міста Дніпро сталася серйозна аварія. Військовий автомобіль ЗІЛ виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з легковим автомобілем Daewoo Lanos. У результаті ДТП загинули водій і 12-річна пасажирка автомобіля Lanos, ще 3 пасажири перебувають у важкому стані. Про це пише "Дніпро оперативний" з посиланням на прес-службу військової прокуратури Південного регіону України.

Сьогодні, 20 липня, колона військової техніки їхала із Запоріжжя в бік Харкова по Сімферопольській трасі. У цей момент з колони на зустрічну смугу руху виїхав ЗІЛ і врізався в Daewoo Lanos.

20-річного водія машини затримали згідно ст. 208 КПК України. Зараз вирішується питання про вручення йому підозри у вчиненні злочину, готується справа для передачі в суд, де і будуть обирати запобіжний захід. На місці працювала військова прокуратура, бригада швидкої допомоги, слідчі ДБР та рятувальники.

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що на минулих вихідних у Дніпрі міській маршрутці побили дівчину. Наступного дня, чоловіка який це зробив, знайшли й покарали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися