У Дніпропетровській області за добу ліквідували пожежі на площі 50 га

Пожежники заявляють, що головною причиною загорянь в Дніпропетровській області є людський фактор

Протягом минулої доби в Дніпропетровській області пожежники 41 разів виїжджали на місця загоряння трави й сухостоїв. Про це свідчать дані ДСНС у Дніпропетровській області, передає "056".

Всього 20 липня пожежники Дніпропетровської області загасили пожежі на площі 50 га. В ДСНС головною причиною загорянь називають людський фактор. Люди продовжують палити траву та сміття на своїх ділянках, а також діти часто підпалюють траву біля доріг і на пустирях. В результаті вогонь виходить з-під контролю і спалює все на своєму шляху.

У ДСНС нагадують, що якщо ви бачите пожежа, то необхідно спробувати загасити його підручними засобами: гілками дерев, піском або водою. У випадку, якщо ви розумієте, що не впораєтеся з вогнем, необхідно терміново дзвонити у Службу порятунку за номером 101.

picture

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що недалеко від міста Дніпро сталася серйозна аварія. Військовий автомобіль ЗІЛ виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з легковим автомобілем Daewoo Lanos. В результаті ДТП загинули водій і 12-річна пасажирка автомобіля Lanos, ще 3 пасажири знаходяться у важкому стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися