У Дніпропетровській області згоріли 45 гектарів пшениці

Винного в підпалі поля в Дніпропетровській області чекає покарання

У Межевському районі Дніпропетровської області згоріли 45 га пшениці. Вчора ввечері чоловік вирішив спалити стерню біля пшеничного поля, але вогонь почав сильно швидко поширюватися на полі. Про це повідомляє "Дніпро оперативний".

Про те, що горить поле пшениці, в Службу порятунку повідомив директор місцевого агрогосподарства. Загальна площа пшеничного поля становить 170 га, в результаті події вигоріла лише його частину площею близько 45 га.

Співробітники поліції знайшли палія. Чоловіка доставили в місцевий відділ поліції, поки не відомо, яке покарання чекає на нього.

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що 20 липня пожежники Дніпропетровської області загасили пожежі на площі 50 га. У ДСНС головною причиною загорянь називають людський фактор. Люди продовжують палити траву та сміття на своїх ділянках, а також діти часто підпалюють траву біля доріг і на пустирях. В результаті вогонь виходить з-під контролю і спалює все на своєму шляху.

У ДСНС нагадують, що якщо ви бачите пожежа, то необхідно спробувати загасити його підручними засобами: гілками дерев, піском або водою. У випадку, якщо ви розумієте, що не впораєтеся з вогнем, необхідно терміново дзвонити у Службу порятунку за номером 101.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися