Увірвалися в офіс з дробовиком: у Дніпрі затримали банду грабіжників

Погрожуючи зброєю, вони замкнули в туалеті технічного працівника і пошкодили камери відеоспостереження

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіків, які зі зброєю увірвалися в один з міських офісів і вивезли з нього комп'ютерну техніку, сервери і гроші. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, грабіжниками виявилися два місцевих жителя 36 і 37 років. Вони з мисливською рушницею увірвалися в офісне приміщення на вулиці Генерала Пушкіна. Погрожуючи зброєю, вони зачинили в туалеті технічного працівника, пошкодили камери відеоспостереження, після чого вивезли з приміщення всі цінні речі.

Затримати грабіжників вдалося 10 грудня після негласних розшукових дій. В їх квартирах, автомобілях і гаражах провели обшуки, в ході яких було вилучено зброю, гранату РГД-5 із запалом, карти пам'яті та мобільні телефони.

"В цей же день одному з чоловіків вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України ("Розбій"). З  приводу іншого чоловіка вирішується питання. Зараз вони затримані в порядку ст. 208 КПК України. Чоловікам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна", — розповіли в прес-службі Нацполиции області.

днепр, ограбление, полиция

днепр, ограбление, полиция

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що правоохоронці затримали банду, яка на території міста обікрала кілька квартир. До осель злодії проникали завдяки інструментам і дверним відмичкам.

Фото: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися