З Дніпра видворяють іноземців: що відбувається

Порушників міграційного законодавства примусово видворили за межі України

Державна міграційна служба України запобігає незаконному перебуванню на території України іноземців та осіб без громадянства.

Так, у березні поточного року, в ході виконання своїх службових обов’язків працівники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ГУ ДМС у Дніпропетровській області  встановили особи трьох громадян Азербайджанської Республіки. Вони незаконно перебували на території України та переховувалися від  державних органів. Порушників затримали та доправили до пункту тимчасового перебування іноземців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку Державної міграційної служби.

За рішенням ГУ ДМС у Дніпропетровській області, 19 березня зазначених громадян під вартою вивезли на кордон з Молдовою та примусово видворили за межі України із забороною в’їзду до нашої держави на 5 років.

Міграційна служба України вкотре закликає іноземців не порушувати норми чинного міграційного законодавства нашої країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Транспорт у міжнародному розшуку виявили у Дніпрі: хто був за кермом

19 березня у Центральному районі Дніпра патрульні зупинили водія мотоцикла Honda. Керував двоколісним 15-річний хлопець. Під час спілкування виявилося, що у неповнолітнього не має документів на вказаний транспортний засіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Патрульні перевірили він-код мотоцикла. Що з’ясували – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися