Що зараз відбувається в Дніпропетровській області

Енергетики працюють, щоб якнайшвидше відновити світло українцям

Залишаються мережеві обмеження для споживачів на Дніпропетровщині. Відключено 150 тисяч споживачів, обмеження застосовуються для понад 10 тисяч абонентів. Тривають відновлювальні роботи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міненерго.

За даними начальника ДніпрОВА Сергія Лисака, енергетики повернули світло більшості мешканців області, будинки яких знеструмила сьогоднішня атака. Заживили 375 тисяч абонентів.

"Досі без електрики десь 35 тисяч людей. Переважно у Павлограді. Ремонтні бригади роблять максимум, аби якнайшвидше виправити ситуацію.

Для всіх відновили водопостачання. Тернівка і частково Павлоград – поки що без тепла. Там також працюють фахівці.

Всім, хто долучився до ліквідації наслідків скоєного агресором, дякую! Навіть у важких ситуаціях ви знаходите рішення, аби люди знову мали комфорт", – написав очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Пошкоджені внаслідок обстрілу будинки у Дніпрі відремонтують – міськрада

У Дніпрі внаслідок ранкового ворожого обстрілу 22 березня постраждали 10 багатоповерхових та 5 будинків приватного сектору у Новокодацькому районі та один дім — у Соборному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Читайте також: На Дніпропетровщині зникла дівчина (ФОТО)

21 березня близько 14:00 17-річна Любов Маслюк пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області. Прикмети, фото та куди дзвонити – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися