Затримання у лісі на Дніпропетровщині: що сталося

Чоловіків затримали в лісі Дніпропетровської області

Поліція Синельниківського району затримала трьох "лісорубів", які незаконно вирубали дерев майже на 300 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

З місця події правоохоронці вилучили бензопилу, фрагменти деревини акації та каністру з мастилом.

Незаконну діяльність фігурантів задокументували поліцейські відділення поліції № 4 Синельниківського районного управління поліції. 6 грудня 2023 року у лісосмузі на околиці с. Самарське, що у Синельниківскому районі, троє чоловіків вирубували дерева акації. Жодних дозвільних документів порушники не мали.

З місця правопорушення правоохоронці вилучили деревину та інші речові докази, що підтверджують злочинну діяльність фігурантів.

За висновками експертизи, своїми діями "лісоруби" завдали шкоди державі на майже 300 тис. гривень.

Слідчим за погодженням із  прокуратурою зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 246 КК України. Одному із фігурантів судом обрано запобіжний захід - тримання під вартою, іншим двом - домашній арешт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Дніпропетровщини продовжують випалювати область

За минулу добу на території Дніпропетровщини сталося 33 пожежі в екосистемах, загальна площа яких сягала понад 37 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Займання на відкритих територіях стаються через необережне поводження з вогнем саме людей, зазначають рятувальники.

Читайте також: Студент із Дніпра розробив новий девайс: подробиці

Третьокурсник Дніпровського національному університету імені Олеся Гончара Костянтин Сердюк презентував власну інноваційну розробку – автономний розумний горщик для квітів.

Горщик SmartPot створений студентом для автоматичного поливу квітів. Розроблена система включає: вимірювання вологості ґрунту та рівня води, автоматичний полив, сигналізування про різні ситуації, наприклад, коли залишається невисокий заряд батареї чи недостатня кількість води в баку горщика. Чи може девайс працювати повністю без користувача та фото винаходу – дивіться за посиланням.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися