Мешканців Дніпропетровської області попередили: що відбуватиметься

Мешканців міста просять не панікувати, зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки

Сьогодні о 12:00 у виробничих цілях буде проведено плановий вибух в Кривому Розі у кар’єрі "№3" ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" (Інгулецький, Центрально-Міський райони) та о 14:00 буде проведено плановий вибух у кар’єрі "Північний" (Саксаганський, Центрально-Міський райони).

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію міського голови Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Він зазначив, що виробничі вибухи контролюються, причин для занепокоєння немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Шахеди" атакували Дніпропетровщину вночі: є поранені та руйнування

Осколкові поранення отримали 65-річний чоловік та 53-річна жінка. Їх госпіталізували в стані середньої тяжкості. Пошкоджений готель, чотири приватні будинки. Зруйнована господарська споруда, ще дві – понівечені. Побите авто. Зачепило й лінію електропередач. Де сталися прильоти – читайте за посиланням.

Читайте також: Для Дніпра та області дали невтішний прогноз

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища опублікували у Дніпровському обласному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі". 28 березня вдень у місті Дніпро та місцями по області очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с.

Якою буде погода сьогодні – читайте за посиланням.

Аферистка привласнила благодійні внески, які люди донатили на військове спорядження, автомобілі та дрони для ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

24-річна мешканка м. Київ була адміністратором одного з популярних каналів у месенджері й неодноразово організовувала збір коштів для допомоги українським військовим. Перерахунок коштів громадяни здійснювали на її банківські картки. Після закриття збору частину надісланих донатів жінка витрачала на власні потреби. У якому місті був відомий цей канал – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися