У Дніпрі поліцейські знайшли автомобіль, який розшукував Інтерпол

Дніпровські поліцейські виявили його під час патрулювання проспекту Івана Мазепи

У Дніпрі поліцейські під час патрулювання виявили автомобіль, який розшукує Інтерпол. Легковик ще на початку жовтня викрали невідомі, однак знайти його вдалося лише зараз. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

Як стало відомо, автомобіль Volkswagen Jetta з молдовською реєстрацією розшукував Інтерпол з жовтня цього року. Дніпровські поліцейські виявили його під час патрулювання проспекту Івана Мазепи.

"Транспортний засіб зупинили. Поліцейські з'ясували, що водій транспортного засобу також перебуває в розшуку. Громадянина затримали, його автомобіль супроводили в Новокодацьке відділення поліції і передали слідчим", — розповіли в прес-службі Патрульної поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі за 11 місяців цього року на гарячу лінію "102" надійшло 1874 повідомлення про крадіжки з автомобілів. Найбільше випадків було зафіксовано в Індустріальному районі, менше — у Самарському.

Правоохоронці кажуть, що сьогодні крадіжка будь-яких речей з авто — типове явище. Щоб не стати жертвою злодіїв, копи рекомендують ставити в авто якісну сигналізацію і не залишати всередині цінні речі, які можуть привернути увагу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися