На трасі Київ — Чоп перекинувся автобус, який їхав з Дніпропетровської області

В результаті аварії постраждали чотири людини, їх госпіталізували в лікарню

У Житомирській області на трасі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода: міжнародний автобус, який їхав з Дніпропетровської області в Польщу, злетів в кювет і перекинувся. Про це повідомили в місцевому управлінні поліції.

Як стало відомо, подія трапилася ввечері 12 грудня недалеко від міста Новограда-Волинського. Автобус, який їхав з Дніпропетровської області до Польщі, злетів в кювет і перекинувся. За попередньою інформацією, причиною інциденту могло стати те, що 37-річний водій, виїжджаючи на об'їзну дорогу Київ — Чоп, не впорався з керуванням.

"В результаті ДТП травми отримали чотири людини: другий водій автобуса, 45-річний мешканець Рівного, та ще троє пасажирів — 35-річний житель Волині, 45-річна мешканка Кіровоградської області та 29-річний житель Житомирщини. Їх доставили в Новоград-Волинську лікарню, де медики діагностували у них забої і рани", — розповіли в прес-службі Житомирського відділу поліції.

Зараз правоохоронці встановлюють усі причини того, що сталося.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода: на з'їзді з Нового мосту зіткнулися легковик і мікроавтобус. В результаті аварії постраждала одна людина.

Фото: прес-служба Житомирського відділу поліції


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися