У Дніпрі на вулиці пограбували жінку: в якому районі небезпечно

Вирвав сумку у перехожої та втік: поліцейські Дніпра затримали грабіжника

44-річна жінка поверталася додому, коли до неї підбіг зловмисник та ривком вихопив з її рук сумку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Злочин стався 23 березня на вулиці Робочій у Чечелівському районі міста. До поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що невідомий чоловік заволодів її майном. Потерпіла надала правоохоронцям детальний опис зловмисника.

Оперативники кримінальної поліції відділення поліції №6 Дніпровського районного управління поліції розшукали та затримали грабіжника.

26-річного місцевого мешканця затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Викрадену сумку правоохоронці знайшли неподалік місця злочину в недобудові.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

26 березня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як відпрацювало ППО у Дніпрі та області – дані ОВА

Сили ППО у Дніпрі та області загалом знищили 24 повітряні цілі. Такі уточнені дані надав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак о 08:06, інформує портал "Коментарі".

Загалом протягом ночі та під ранок військові ПвК "Схід" знищили над областю 24 повітряні цілі. Де збили вороже залізяччя – читайте за посиланням.

Читайте також: Масований обстріл Дніпра та області: що відомо

Сьогодні вночі ворог атакував Дніпропетровщину ракетами і дронами. Вибухи чули мешканці Дніпра і області. Вночі начальник ДніпрОВА Сергій Лисак повідомив, що ворог атакував ряд обʼєктів критичної інфраструктури області.

Вже вранці він повідомив, що цієї ночі ППО збила над областю 10 безпілотників – у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам'янському районах. Над Дніпром знищили 4 ракети. Подробиці масованого обстрілу – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися