Чоловік потрапив в аварію, після чого намагався підкупити поліцейських Дніпропетровщини

Намагався відкупитись від відповідальності: поліцейські Павлограда затримали 54-річного жителя району

Водій з ознаками алкогольного спʼяніння та без відповідних документів на авто запропонував співробітникам поліції 5 тисяч гривень, щоб уникнути адміністративної відповідальності. У результаті йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

22 березня близько 11:00 чоловік, керуючи автомобілем Nissan Maxima, не впорався з керуванням та злетів у кювет. Побачивши поліцейських, водій намагався покинути місце ДТП. Однак правоохоронці затримали його. Спілкуючись із керманичем, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Також у чоловіка не було при собі відповідних документів на автомобіль.

Аби поліцейські не складали адмінматеріали за виявлені правопорушення, водій запропонував їм гроші. Поліцейські попередили керманича про кримінальну відповідальність за давання хабара, але це його не зупинило. Він прийшов до відділення поліції та у службовому кабінеті поклав на стіл 5000 тисяч гривень.

На водія поліцейські склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), ч.1 ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

За пропозицію хабара слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як відпрацювало ППО у Дніпрі та області – дані ОВА

Сили ППО у Дніпрі та області загалом знищили 24 повітряні цілі. Такі уточнені дані надав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак о 08:06, інформує портал "Коментарі".

Загалом протягом ночі та під ранок військові ПвК "Схід" знищили над областю 24 повітряні цілі. Де збили вороже залізяччя – читайте за посиланням.

Читайте також: Масований обстріл Дніпра та області: що відомо



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися