Конфлікт в родині на Дніпропетровщині призвів до трагедії

Поліція міста Синельникове скерувала до суду обвинувальний акт відносно підозрюваного

В ході суперечки 39-річний син сильно побив батька. Після чого пішов з місця злочину, не надавши йому необхідну медичну допомогу. В наслідок отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Як встановили поліцейські Синельниківського районного управління поліції, злочин стався 25 грудня, після опівночі в одному із будинків у с. Веселе Синельниківського району. Тієї ночі син вирішив залишитися з ночівлею у батька. Під час спілкування між чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний наніс потерпілому тяжкі тілесні ушкодження.

Проведеними заходами правоохоронці затримали 39-річного нападника. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого), ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт відносно підозрюваного скеровано до суду. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідчі заходи проводилися під процесуальним керівництвом Синельниківської окружної прокуратури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Масований обстріл Дніпра та області: що відомо

Сьогодні вночі ворог атакував Дніпропетровщину ракетами і дронами. Вибухи чули мешканці Дніпра і області. Вночі начальник ДніпрОВА Сергій Лисак повідомив, що ворог атакував ряд обʼєктів критичної інфраструктури області.

Вже вранці він повідомив, що цієї ночі ППО збила над областю 10 безпілотників – у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам'янському районах. Над Дніпром знищили 4 ракети. Подробиці масованого обстрілу – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися