У Дніпрі студент після вживання наркотиків подзвонив в поліцію і попросив викликати йому швидку допомогу

У поліцію студент подзвонив зі словами: "Я загубився в часі. Напевно, в мене передозування"

В одному із студентських гуртожитків Дніпра хлопцеві після вживання наркотичних речовин стало погано, він подзвонив в поліцію і попросив викликати йому швидку допомогу. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія трапилася в одному з гуртожитків на Набережній Перемоги. Цікаво, що в поліцію студент подзвонив зі словами: "Я загубився в часі. Напевно, в мене передозування". Прибувши на місце події, в одній з кімнат поліцейські знайшли хлопця, який скаржився на погане самопочуття.

Згодом на місце також прибули медики. Вони виміряли студенту тиск, який виявився дуже високим.

"Поліцейські ж з'ясували, що заявник вживав наркотичну речовину з товаришем. Поспілкувавшись з останнім, інспектори довідались, що хлопці придбали наркотик у знайомого, який також проживає в гуртожитку. Патрульні знайшли його. Той підтвердив, що дав їм заборонену речовину. На запитання: "Чи має він ще", громадянин показав згорток із рослинною речовиною, схожою на марихуану", — розповіли в прес-службі патрульної поліції.

На місце події копи викликали слідчо-оперативну групу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Дніпрі троє громадян побили чоловіка, забрали у нього мобільний телефон, гроші та кросівки, після чого силоміць посадили в авто і відвезли з собою.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися