У Дніпропетровській області провели евакуацію: що сталося

У Синельниківському районі сталася надзвичайна ситуація

1 квітня о 15:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Захисників України міста Першотравенськ Синельниківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить балкон та майно всередині квартири, розташованої на останньому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Площа пожежі склала 20 кв.м.

З палаючої оселі врятували двох жінок, 1945 та 1966 років народження.

На щастя, жодна з них не постраждала внаслідок займання.

Пожежу ліквідовано о 16:14.

За викликом залучено 11 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі ворог атакував Дніпро та область "шахедами"

Сьогодні вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили 9 безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Чи є постраждалі, та що горіло через ворожі обстріли в Дніпрі – читайте за посиланням.

Читайте також: У громаді на Дніпропетровщині відбулося перейменування: активісти не задоволені

Активісти організації "Деколонізація. Україна" повідомили про перейменування вулиць у Петриківській громаді на Дніпропетровщині, інформує портал "Коментарі". Проте в організації не задоволені таким перейменуванням.

"Назви такі собі, що характерно для більшої частини області", – написали активісти.

Вже неодноразово вони наголошували на тому, що перейменування має на меті не лише позбутися всього радянського та російського, а ще й – вшанувати пам’ять сучасних героїв українсько-російської війни.

Як назвали вулиці у громаді на Дніпропетровщині – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися