Загубив весло: яка ситуація трапилася з мешканцем Дніпропетровщини

Водний патруль виявив чоловіка, якого віднесло на плоту течією

Учора ввечері на спецлінію 102 зателефонував мешканець одного із сіл Новомосковського району Дніпропетровщини й попросив допомоги. 22-річний чоловік розповів, що його несе на плоту річкою Самара і він не може ним керувати, оскільки загубив весло. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровщини.

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів В’ячеслав Крат та Олександр Філенко в цей час патрулювали на службовому катері в акваторії Самари. Вони зателефонували заявнику, аби з’ясувати, де саме він перебуває.

"Оскільки вже було темно, чоловік був дезорієнтований та наляканий. Поліцейські постійно тримали з ним зв’язок і заспокоювали. Згодом, громадянин повідомив, що його пліт прибило до невідомого йому місця і він не знає як вибратися. Ми змогли відшукати громадянина біля берега села Олександрівка. На щастя, він був цілий і неушкоджений, медичної допомоги не потребував", – зазначили в Патрульній поліції.

Напарники передали чоловіка колегам із районного управління поліції, які доставили його на службовому авто до місця проживання.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі ворог атакував Дніпро та область "шахедами"

Сьогодні вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили 9 безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Чи є постраждалі, та що горіло через ворожі обстріли в Дніпрі – читайте за посиланням.

Читайте також: У громаді на Дніпропетровщині відбулося перейменування: активісти не задоволені

Активісти організації "Деколонізація. Україна" повідомили про перейменування вулиць у Петриківській громаді на Дніпропетровщині, інформує портал "Коментарі". Проте в організації не задоволені таким перейменуванням.

"Назви такі собі, що характерно для більшої частини області", – написали активісти.

Вже неодноразово вони наголошували на тому, що перейменування має на меті не лише позбутися всього радянського та російського, а ще й – вшанувати пам’ять сучасних героїв українсько-російської війни.

Як назвали вулиці у громаді на Дніпропетровщині – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися